Missie en visie

Onze missie

De Vlindertuin is een school waar iedereen telt. Op onze school mogen alle kinderen meedoen. We bieden onderwijs op maat voor elke leerling. We bieden aan onze kinderen een veilig klimaat waarin ze optimaal tot ontwikkeling kunnen komen. We stimuleren hen het beste uit zichzelf te halen. Op die manier dragen we bij aan hun toekomstkansen.

Onze visie

Op onze school werken wij op basis van 4 kernwaarden:

Leef

We bieden onze leerlingen een veilige leer- en leefomgeving waarin ze als mens tot ontwikkeling kunnen komen. Hierbij staan vertrouwen en respect centraal. Wij geven onze leerlingen het vertrouwen dat ze ertoe doen en dat ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Daarnaast werken wij op basis van respect. Respect is voor ons een basishouding naar het kind en naar zijn of haar omgeving.

Lach

Humor en plezier zijn belangrijk op onze school. Wij vragen veel van onze leerlingen en wij geloven erin dat dit alleen kan als ze lekker in hun vel zitten. De relativering die humor biedt draagt hieraan bij. We vieren samen de successen die we bereiken met kinderen en als team.

Samen Leren, Leven en Lachen

We leren van elkaar en groeien door te delen. We zijn samen verantwoordelijk voor de groei van een generatie kinderen. Spreekt jullie dit aan voor jullie kind? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking en rondleiding.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details